vrijdag 13 april 2012

In kleuren koesteren en ster mandala
Fennie ging vandaag kleuren ervaren. Dat hield in 3 warme kleuren uitkiezen of 3 koele of 2 warme en 1 koele en daarmee in een (eventueel) afgebakende ruimte zacht roteren. Zodra ze merkte dat ze dat wat ze tekende ging benoemen als in: het lijkt wel een..., dat is een..., dat moet..., moest ze de tekening een kwartslag draaien, zodat ze deze weer vanuit een ander perspectief met een frisse blik, blanco kon bekijken  en verder kon roteren. Pas als ze echt voldoende heeft geroteerd en kleur heeft aangebracht kijkt ze naar de tekening om vervolgens vormen te benoemen en te benadrukken met een donkerder lijntje. Ben benieuwd wat Fennie te voorschijn gaat toveren. Wij met z'n allen zagen er al heel veel vormen in.

Mieke heeft de stermandala opgezet, die ze vervolgens met stralingskleurtechnieken ging inkleuren. Dat belooft wat; kijk maar naar het resultaat tot nu toe...Last but not least!!! De resultaten van de vorige les:
Fennies aboriginal-dotpainting-mandala en Miekes spiegelmandala's, die ze thuis nog een aantal keren heeft gemaakt met een vriendin en met haar dochter en vriendinnetjes. Nog niet helemaal af, maar het bekijken waard! SUPER RESULTATEN DAMES !!!!!
1 opmerking: