zondag 8 januari 2012

Zendala en Zentangle
Deze zendala heb ik uit de losse hand getekend met Micron 01 en daarna ingekleurd met mijn Sharpie Ultra Fine Markers: ik had zo'n zin om te kleuren.

Eigenlijk wilde ik deze klassieke zentangle schaduwen met grijs potlood, maar gisteren kocht ik een aantal nieuwe aquarelpotloden om mijn verzameling aan te vullen en natuurlijk moest ik die proberen.4 opmerkingen:

 1. Wat een vrolijke kleuren weer, Ellen!!
  Mmmm, ik ken dat gevoel... als je net nieuw materiaal hebt gekocht, jeuken je vingers om er mee aan de slag te gaan! Grt, Madeleine

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Beste Ellen,
  Wat maak je toch een mooie dingen! Ben nu al een klein poosje geabonneerd op je mail. Het is iedere keer weer een verrassing om de mail te openen en zoveel mooie dingen te zien. Ook jouw mail met foto's van je tekengroepje met kinderen volg ik met veel belangstelling. Leuk om te zien hoe je de ideeën die ik opgedaan heb tijdens de cursus bij Marijke Sluiter in de praktijk brengt. Het is echt een inspiratiebron voor mij. Bedankt, dat je het wilt delen.
  Bianca

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Het ziet er weer zo vrolijk uit.
  Jij bent gewoon van de KLEUREN !
  En ja...zoals madeleine al zegt, nieuw materiaal schreeuwt gewoon om gebruikt te worden,
  en van het resultaat word je toch heel blij !
  Liefs, Mariët.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heerlijk die kleuren ik ben er ook gek op, alhoewel ik op dit moment heel erg geniet van de spanning tussen de witten en zwarten. Lekker weer tekenen zoals ik vroeger ook altijd deed! Een heerlijk meditatie moment. Vanmorgen tijdens het op maat maken, ik gebruik ook 10 x 10 cm wat een toeval, sneed het mes in mijn duim dus het tekenen ging even wat moeilijker!
  Groetjes van Joke

  BeantwoordenVerwijderen